Warning: Declaration of twitter_bootstrap_nav_walker::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /storage/content/75/142575/rs-sweden.se/public_html/wp-content/themes/rss/inc/menuwalkers.php on line 151 Warning: Declaration of twitter_bootstrap_nav_walker_footer::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /storage/content/75/142575/rs-sweden.se/public_html/wp-content/themes/rss/inc/menuwalkers.php on line 289 Event / Demo | Retail Support Sweden AB

EVENT / DEMOS

Att synas och höras kan ibland vara viktigare än något annat!

Genom event och demon i olika former och storlek skapar man en direktkommunikation med kund som är unik.

Vi vet att det krävs god planering och uppfinningsrikedom för att skapa det perfekta jippot. Varje kund är unik och även om många saker kan standardiseras så är vår specialitet att hitta unika lösningar för varje behov, och det är oftast det ”otraditionella” som lockar oss mest!

Det är inte speciellt svårt att bjuda på ”kaffe och kaka” – utmaningen ligger i att budskapet som ska förmedlas görs med perfektion medans vi har kundens fokus! För det krävs professionell och dedikerad personal med en social förmåga utöver det vanliga. 

 

Vi har genom åren jobbat med massor av saker som krävt olika lösningar både materialet och fysiskt och vi vet att den historien gör oss mer kompletta som leverantör till er.

Vi har t.ex. en egen studio som tar fram material och rekvisita efter era behov och vi har för de mer grandiosa projekten en egen trailerflotta som kan användas som portabla mötesplatser.

 

Ute på fältet jobbar våra ”eventare” under namnet Hjärnbruket!