Warning: Declaration of twitter_bootstrap_nav_walker::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /storage/content/75/142575/rs-sweden.se/public_html/wp-content/themes/rss/inc/menuwalkers.php on line 151 Warning: Declaration of twitter_bootstrap_nav_walker_footer::start_lvl(&$output, $depth) should be compatible with Walker_Nav_Menu::start_lvl(&$output, $depth = 0, $args = Array) in /storage/content/75/142575/rs-sweden.se/public_html/wp-content/themes/rss/inc/menuwalkers.php on line 289 Konceptframtagning | Retail Support Sweden AB

KONCEPTFRAMTAGNING

Att kunna erbjuda kunden ett genomtänkt och utarbetat koncept kan vara avgörande för hela affären. Det är inte alltid produkten eller priset på denna som styr köpet, layout och synergier i hyllan kan vara lika avgörande!

Vi har under många år arbetat med att bygga upp koncept i olika butiker. Koncepten och layouterna är oftast framtagna utifrån en säljande idé som kunden har. Man fokuserar då ofta på produktplacering och visuella medel som ska lotsar kunden till rätt köp. Vad man missar i denna processen är det mest grundläggande – de inredningsmässiga förutsättningarna som varje butik har. Detta kan leda till problem och värsta fall stopp under en utrullning och detta kostar både tid och pengar. Exempel kan var att mått och dimensioner på hyllor och inredning som inte stämmer, storlek på skyltar som inte är korrekta.

 

Hos oss finns inredning från flera butikskedjor. Här tar skapar vi tillsammans idéer och formar dem utefter de fysiska förutsättningarna som resp. butik kan ha. Vi går igenom allt från topp till tå för att göra resultatet så bra som möjligt.

 

Förutom möjligheten att arbeta med riktigt inredning ombesörjer studion även:

·        Produktion av skyltar i olika material och storlekar.

·        Framställning av animerade filmer och bilder till mediaspelare. Tryck här för exempel.

·        Produktfotografering.

·        Planogram framställning.